این مطلب نتیجه تحقیقات جدید چندین مجله معتبر پزشکی در دنیاست. یافته های علمی نشان داد که چه غذاهایی واقعا برای سردرد و میگرن مفید هستند و کدام خوراکی ها مضر.
هر کسی که دچار میگرن شده، می داند که کاملا متفاوت از سردرد عمومی است؛ زیرا شدت درد بیشتر است و چندین نشانه دیگر نیز وجود دارد. میگرن یک سردرد شدید است، معمولا در یک طرف سر و اغلب با حالت تهوع یا حساسیت نور همراه است. این به دلیل تغییرات موقتی در هدایت اعصاب درون مغز است. میگرن باعث تغییرات التهابی در سلول های عصبی می شود که درد را ایجاد می کنند.
قبل از شروع میگرن برخی افراد ممکن است حساسیت نور یا احساس سوزن شدن در اندام را ببینند. دیگر افراد قبل از حملات میگرنی، میل به غذا، تحریک پذیری یا احساس افسردگی را گزارش می کنند.
هنگامی که میگرن شروع می شود، ممکن است شدیدا به سر و صدا یا نور حساسیت ایجاد شود. ممکن است احساس تهوع و استفراغ نیز تجربه شود. این درد و علائم همراه آن، می توانند از چندین ساعت تا چند روز به طول انجامد.
ادامه مطلب لینک زیر:
چه غذاها و خوراکی هایی برای سردرد و میگرن مضر یا مفید هستند؟ (تحقیقات جدید)
خواص و مضرات ترخون، بهترین زمان و نحوه مصرف آن (تحقیقات جدید)
ونلافاکسین –کاربرد، عوارض، نحوه مصرف و سایر نکات مهم (تحقیقات جدید)
قرص بوپروپیون –کاربردها، عوارض، طرز استفاده و سایر نکات مهم (تحقیقات جدید)
میگرن ,سردرد ,افراد ,تحقیقات ,نیز ,ممکن ,و میگرن ,ممکن است ,برای سردرد ,سردرد و ,رژیم غذایی ,مفید هستند؟ تحقیقات
درباره این سایت