در این مطلب نتیجه جدیدترین تحقیقات مجلات معتبر پزشکی راجب خواص و عوارض، نحوه مصرف و سایر نکات مهم درباره گیاه ترخون را برای شما جمع آوری کرده ایم. در تحقیقات جدید برخی از مطالبی قدیمی که در وبسایت های فارسی مشاهده می کنید رد شده اند.

ترخون، گیاهی از خانواده ی گل آفتابگردان هست. به طور گسترده از طعمش و برای اهداف دارویی استفاده میشه. این گیاه میتونه در غذاهایی مثل ماهی، غذاهای گوشتی، مرغ، تخم مرغ و سوپ استفاده بشه. در حال حاضر تنها خواص زیر برای ترخون از نظر علمی ثابت شده اند.

۱- مغذی و دارای کربوهیدرات کم

ترخون، کالری و کربوهیدرات کمی داره و حاوی مواد مغذی ست که ممکنه برای سلامتی تون مفید باشه. یک قاشق سوپ خوری ترخون خشک، شامل:

  • کالری:۵
  • کربوهیدرات:ا گرم
  • منگز:۷ درصد، اگه روزانه مصرف بشه
  • آهن:۳ درصد
  • پتاسیم:۲ درصد

منگنز، یک ماده مغذی ضروری ست که در سلامت مغز، رشد، متابولیسم و کاهش استرس اکسیداتیو در بدن نقش داره. آهن، برای عملکرد مغز و سلول های خنی مفید هست. کمبود آهن ممکنه منجر به کم خونی و خستگی بشه. پتاسیم، برای قلب، ماهیچه و عملکرد عصبی حیاتی ست. علاوه بر این، تحقیقات نشون دادن که می تونه فشار خون رو کاهش بده. هرچند مقدار مواد مغذی در ترخون زیاد نیست، این گیاه میتونه برای سلامتی تون مفید باشه.

ادامه مطلب لینک زیر:
خواص و مضرات ترخون، بهترین زمان و نحوه مصرف آن (تحقیقات جدید)

چه غذاها و خوراکی هایی برای سردرد و میگرن مضر یا مفید هستند؟ (تحقیقات جدید)

خواص و مضرات ترخون، بهترین زمان و نحوه مصرف آن (تحقیقات جدید)

ونلافاکسین –کاربرد، عوارض، نحوه مصرف و سایر نکات مهم (تحقیقات جدید)

قرص بوپروپیون –کاربردها، عوارض، طرز استفاده و سایر نکات مهم (تحقیقات جدید)

طبق تحقیقات جدید، خوردن پیاز در شب چه فواید و عوارضی دارد؟

تحقیقات ,مغذی ,خواص ,ترخون، ,ترخون ,مصرف ,تحقیقات جدید ,نحوه مصرف ,خواص و ,سلامتی تون ,تون مفید ,مضرات ترخون، بهترین

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مطالب اینترنتی آکادمی زبان اکسیتو narvantrees sajjadifar1 دکتر محمد آقازاده backlinkox نظیره hamdelmoshaver پدرام باوند bitacgerafik